Bouwafvalzak

Bouwafvalzak

Bent u op zoek naar een bouwafvalzak? Bij Bigbagsonline vindt u allerlei soorten zakken waaronder zakken om bouwafval af te voeren. Zo leveren wij Bigbags voor bouw-en sloopafval, bigbags voor dak afval, maar ook grind, groenafval of grond kunt u kwijt in de bigbags. De zakken zijn efficiënt in vervoer, nemen niet veel ruimte in en hebben een inhoud van een kubieke meter! Bekijk snel ons aanbod.

 

Bouwafvalzak afvoeren

BigBags zijn de ideale bouwafvalzakken. Wij sturen u de lege BigBags gratis naar u toe. U vult vervolgens de zakken met uw bouw en sloopafval en wij halen de zakken weer bij u op. U kunt diverse materialen laten afvoeren in de bouwafvalzakken, namelijk:

  • Hout
  • Steen
  • Gipsplaten
  • Karton
  • Plastic

Bestel de lege Bigbags gemakkelijk online. Wij zorgen dat deze op tijd bij u afgeleverd worden en dan kunt u aan de slag! Daarna zorgt u dat de zak op een plek staat waar onze hijskraan bij kan, dan halen wij uw afval weer op.

Gevulde Big bag bestellen

Heeft u zand, tuinaarde of siergrind nodig? U kunt ook gevulde BigBags bestellen voor uw bouwwerkzaamheden. Wij leveren de BigBags gevuld bij u af. Zo kunt u kiezen uit zakken met zand bijvoorbeeld voor ophoogwerkzaamheden, zakken met tuinaarde voor het vullen van uw tuin en zakken met siergrind voor uw tuin of oprit.

Ontdek de voordelen van onze bouwafvalzakken

Laat eenvoudig en snel uw bouwafval afvoeren met de bouwafvalzakken van BigBags online. Het enige dat u hoeft te doen is de zakken te vullen en wij komen deze week bij u ophalen. Bent u overtuigd van de voordelen van onze BigBags? Bestel deze dan nu eenvoudig via onze website. Als u in ons werkveld woont profiteert u tevens van kortingen op de prijzen en bezorging.