Container huren

Container huren

Een container huren is al snel een flinke investering. In plaats daarvan bestelt u gemakkelijk een Big Bag. Dit is een afvalzak gemaakt van een stevig materiaal, zodat er zware materialen in kunnen worden vervoerd. De Big Bags hebben een omvang van één kubieke meter. Kies de juiste zak voor uw afval of overtollige zand en vul uw Big Bag tot de rand. Dit is een goed en efficiënt alternatief voor containers. Big Bags zijn namelijk eenvoudiger en goedkoper in vervoer. Na het vullen zet u deze op een plek waar onze kraanwagen bij kan en zorgen wij dat het puin wordt afgevoerd. U heeft er dus weinig omkijken naar en komt eenvoudig van uw puin af.

Puin afvoeren in een Big Bag

Big Bags Online hecht veel waarde aan de duurzame afvoer van afval. Daarom vindt u in ons assortiment afvalzakken voor diverse soorten materialen. Bestel bijvoorbeeld een Big Bag voor groenafval, voor puin of voor bouw- en sloopafval. Verwacht de afvalzak de volgende dag al bij u op de stoep. Nadat u de zak hebt gevuld, vult u het formulier op onze site in. Hierin laat u uw adres achter, zodat we weten waar we moeten zijn. Lukt het niet om uw Big Bag op een bereikbare plek te zetten? Laat het ons weten, dan komen we met de hijskraan. Onze hijskraan haalt gemakkelijk Big Bags uit tuinen en van daken.

Gevulde Big Bags bestellen

Bent u van plan om een container te huren met zand of tuingrond? Overweeg de optie om een gevulde Big Bag te bestellen via onze webshop. Wij leveren namelijk ook gevulde Big Bags met diverse inhoud, zoals zand, tuinaarde en basalt siergrind. U bestelt deze per kubieke meter en kunt van fijne kortingen profiteren als u in ons werkgebied woont. Wij zijn actief in de volgende regio’s: