Tuinaarde Beverwijk

Tuinaarde Beverwijk

Zoekt u tuinaarde in Beverwijk om uw tuin of plantsoen op te knappen? Tuinaarde is zeer geschikt voor het aanvullen van de grond in uw tuin, maar doet het ook goed als potgrond. Dankzij de vele mineralen die de grond rijk is, is het geschikt voor tal van tuinwerkzaamheden. Hoog bijvoorbeeld uw verzakte tegels op, zodat uw tuin weer een frisse uitstraling krijgt. Of gebruik de bemeste tuinaarde om uw tuin te verfraaien met nieuwe planten en bomen. Bestel uw tuingrond zeer eenvoudig en voor een betaalbare prijs per kubieke meter bij Big Bags Online.

Eén kubieke meter tuinaarde in Beverwijk

De tuinaarde die wij in Big Bags leveren is van goede kwaliteit en kan gebruikt worden om uw tuin in Beverwijk aan te leggen of aan te vullen. Wij leveren snel en tegen scherpe prijzen, zodat u meteen verder kunt gaan met uw klus. De tuinaarde wordt in Beverwijk voor uw voordeur afgeleverd. De grond voldoet daarnaast aan alle eisen van het besluit bodemkwaliteit. Bent u na het aanbrengen van de tuinaarde nog niet klaar? Bestel een gevulde Big Bag met:

  • basalt siergrind;
  • tuinaarde;
  • zand.

 Wanneer u na uw verbouwing met afval blijft zitten, laat u het in drie simpele stappen afvoeren door onze medewerkers.

Uw tuin ophogen met tuinaarde

Tuinaarde is een mengsel van tuinturf, zwartveen en compost. De bemeste aarde verbetert de bodem aanzienlijk en maakt deze vruchtbaar. Daardoor is tuinaarde dé grond bij uitstek om uw tuin in Beverwijk mee op te hogen. Maak de grond eerst goed los met een hark. Doe er vervolgens een laag tuinaarde overheen en meng de grond en nieuwe tuinaarde goed met elkaar. Ook wanneer u tuinaarde als potgrond wilt gebruiken, moet u de aarde goed mengen met de bestaande grond. Zet uw plant nooit in pure tuinaarde, want daarvoor is de aarde te zwaar. Bekijk ons complete overzicht van Big Bags en bestel uw tuinaarde eenvoudig via de website.

Korting bij meerdere Big Bags

Wilt u meer dan één Big Bag met tuinaarde in Beverwijk laten bezorgen? Dan hoeft u niet te betalen voor de verzending. Naast Big Bags met aarde leveren wij ook lege Big Bags waarmee u gemakkelijk van uw afval af kunt komen. Neem voor meer informatie contact met ons op of bestel uw Big Bags gemakkelijk online.