Tuinaarde

Tuinaarde

Heeft u tuinaarde nodig voor de verbouwing van uw tuin? Tuinaarde is een uitstekende grondsoort voor het ophogen van de tuin. De aarde bestaat uit tuinaarde, compost en zand. Big Bags Online levert grote zakken van één kubieke meter vol met tuinaarde. Daarbij hoeft u zich geen zorgen te maken over het ophalen en vervoeren van uw grond. Bestel uw Big Bag gemakkelijk online en laat hem voor uw deur afleveren!

De voordelen van Big Bags

De tuingrond van Big Bags is bemest. Daardoor is de aarde bij uitstek geschikt voor de aanleg van tuinen, maar is de aarde bijvoorbeeld ook te gebruiken als potgrond. Selecteer via de website het soort grond dat u zoekt en bereken alvast hoeveel transportkosten u moet betalen. Woont u in ons werkgebied? Dan betaalt u geen verzendkosten. Misschien bent u van plan uw verbouwing groots aan te pakken. Eén kubieke meter tuinaarde is dan ook niet genoeg om uw verbouwplannen te verwezenlijken. Dit soort ambitieuze plannen zijn natuurlijk alleen maar toe te juichen. Daarom ontvangt u bij de aankoop van twee of meer Big Bags 20% korting. Zo gaat u met een gerust hart aan de slag.

Big Bags bestellen voor puinafvoer

Wanneer uw verbouwing achter de rug is, blijft u vaak met veel puin achter. Misschien heeft u nog wat tuinaarde over of heeft u een overschot aan takken, bladeren of planten die niet zo makkelijk in de GFT-bak passen. Wij helpen u hier graag bij. Wij leveren lege Big Bags waarin u uw puin op een efficiënte manier kwijt kunt. Het gebruik van een Big Bag levert veel voordelen op tegenover een container. Deze vuilniszakken zijn namelijk makkelijk te vervoeren, en zijn daardoor goedkoper en nemen minder ruimte in beslag. Wij hebben verschillende soorten Big Bags voor verschillende soorten afval. Wanneer hij vol is, vult u het formulier in op onze site, waarna we hem zo snel mogelijk op komen halen! Wij werken in de volgende regio’s: